Bedrijfsprofiel

Missie

Mobility Support is een volledig onafhankelijke wagenparkinkoper en -beheerder die maatwerk leaseoplossingen biedt aan het MKB tegen de laagste tarieven gecombineerd met de gunstigste voorwaarden.

Aandacht

Mobility Support wil tegenwicht blijven bieden aan de grote spelers op de leasemarkt. Ruim tien jaar na onze oprichting zijn wij daarom bewust nog steeds een kleine mobiliteitspartner, omdat wij onze kleinschaligheid juist zien als onze grootste kracht. Als onafhankelijk leasemakelaar beheren wij inmiddels ruim duizend contracten en daar zijn wij heel erg trots op. Maar dat betekent zeker niet dat wij nu rustig achterover leunen. Integendeel, wij zien het iedere dag weer als de grootste uitdaging om steeds weer de voordeligste leaseaanbieding te doen. Niet voor niets vergelijken wij alle offertes die wij uitbrengen met tien (online)leasemaatschappijen.

Belofte

Zorgeloos autorijden: die belofte maken wij waar. Omdat wij één aanspreekpunt zijn voor al uw mobiliteitsvragen, nemen wij u een hoop administratieve rompslomp rondom uw wagenpark uit handen, zodat u zich kunt bezighouden met uw core business.

Toekomstdroom

Wij hebben niet de ambitie de grootste dienstverlener op het gebied van wagenparkbeheer en leasing te worden, maar wel degene met wie u het fijnste samenwerkt, die altijd net iets meer service biedt dan u verwacht, die altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen in de (lease)markt, die weet wat ondernemers drijft en die hun taal spreekt en die daardoor continue op maat gesneden, maar bovenal praktische leaseoplossingen biedt.

Nieuws

Er is geen nieuws!

Klanten login

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Gegevens vergeten?